Количка

0 артикула

Категории

Начало За бебето и детето

За бебето и детето

Коронавирусът и децата: Полезни съвети

COVID-19 е заболяването, причинено от новия коронавирус. Този вирус за първи път се появи в Китай през декември 2019 г., като първо предизвика епидемия, а след това пандемията (глобална епидемия), която преживяваме днес.

Прочети още →

Как да създадете креативни игри на детето у дома - 6 дейности, които да опитате

Училищата са затворени и през следващите 14 дни ще останете с детето си у дома! Преди да се поддадем на изкушението от поредното посещение на най-близката площадка или да му дадете дистанционното управление и да го оставите да се скита из къщата излишно, има решения. Можете да опитате някоя от следните идеи у дома, с лесни материали, които обикновено ги има във всяка къща, минимално време за създаване и много малки затруднения. Можете дори да помолите за помощ детето, за да направите процеса на подготовка забавен!

Прочети още →

Основни хигиенни правила за деца и не само

Микроби, бактерии, инфекции... непознати думи за вашите деца, които забравят колко е важно да се грижат за личната си хигиена, дори да им напомнят 6 000 000 пъти на ден. За щастие, те поне помнят да си мият ръцете. Направете списък с други основни правила, залепете го на видно място у дома, за да могат да го четат през цялото време и... къде ще отидат? Ще ги приемат!

Прочети още →

Детето и интернет: Как да се научим да управляваме социалните медии?

Сега детето строи с лего, скоро ще изгражда своя дигитален свят. Вярно е, че като порасне, отброяването започва: в един момент то ще ви помоли да създадете свой собствен профил в социалните медии! Може да не сте съгласни с това развитие, но трябва да сте подготвени.

Прочети още →

Кои матраци са подходящи за деца?

Приготвяте ли се да преминете от детска люлка към легло или просто искате да замените стария матрак на детето с нов? Преди да пристъпите към покупки, трябва да сте добре информирани за 5-те важни критерия, на които според специалистите трябва да отговаря на подходящия дентски матрак.

Прочети още →

Необходимо ли е детето ми да ходи на уроци по математика?

Една от най-големите тревоги на повечето родители е да виждат детето си да успява в училище! Децата вече започват уроци по математика, английски, френски, български от най-ранна възраст, за да запълнят празнините, създадени в училище.

Прочети още →

Алергична кашлица при деца: всичко, което трябва да знаете

Кашлицата е чудодейно средство за елиминиране на секретите, тоест храчките, които се събират или след вирусни или микробни инфекции, или чрез алергична реакция и по този начин пречистват дихателната ни система. Но когато стане настоятелна, може да измори детето и да му причини разстройство на нервност и концентрация.

Прочети още →

Гастроентерит при децата: какво е това и как да го лекуваме?

Гастроентеритът при кърмачета и деца е често срещано заболяване, което обикновено се дължи на прости вируси и се оттегля гладко. Това е болестно състояние на храносмилателната система, което възниква, когато инфекциозен вирус засегне органите й. Най-уязвимата група са малките деца, които посещават детски градини.

Прочети още →

Въшките при децата: всичко, което трябва да знаете!

Всички семейства понякога са били засегнати от въшките и мъчителния сърбеж, който предизвикват по главите на децата. Но колко добре знаем начина им на действие и какви са митовете за предаването им?

Прочети още →

Не искам да ваксинирам детето си

Ваксинирането е важен параметър за предпазване на децата от сериозни и потенциално смъртоносни заразни заболявания и гарантира по-добро качество на живот за тях. То е основната отговорност на родителите, но преди всичко неотменимо право на децата да бъдат защитени от много сериозни заболявания.

Прочети още →
Страница 1 от 2
«1 2»

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!