Количка

0 артикула

Категории

Начало За бебето и детето

За бебето и детето

Въшките при децата: всичко, което трябва да знаете!

Всички семейства понякога са били засегнати от въшките и мъчителния сърбеж, който предизвикват по главите на децата. Но колко добре знаем начина им на действие и какви са митовете за предаването им?

Прочети още →

Не искам да ваксинирам детето си

Ваксинирането е важен параметър за предпазване на децата от сериозни и потенциално смъртоносни заразни заболявания и гарантира по-добро качество на живот за тях. То е основната отговорност на родителите, но преди всичко неотменимо право на децата да бъдат защитени от много сериозни заболявания.

Прочети още →

Затлъстяването при децата: Знаете ли всичко, което трябва?

Най-високият процент на затлъстяване в детска възраст е забелязан в... преди да се втурнете да отговаряте Америка, помислете отново. Гърция е световният лидер по детско затлъстяване като надминава дори САЩ, които са известни със склонността си към този проблем. И така - едно от всеки пет деца в Гърция има проблем със затлъстяването.

Прочети още →

Миенето на зъбите като детска игра!

Ако "Време е за лягане!" - "Не още, мамо!" вече е ежедневна трудност, представете си колко трудно е "Няма да си мия зъбите, казвам ти!", когато се случва по два пъти на ден. За щастие, има начин да се грижите за зъбите на децата си и... да запазите самообладание с усмивка.

Прочети още →

Грипът при децата: Победете го с 4 природни лека

Листата пожълтяват, сутрините изстиват и децата от започват да подсмърчат! Когато навлезем в зимния сезон, грипът ще достигне своя пик. Освен това имунната система на децата е уязвима и пада дори при най-малката настинка. Затова е време за лечение с природни лекове.

Прочети още →

Домашни любимци за деца: какво трябва да знаете

Домашните любимци могат да играят много важна роля в отглеждането на децата, да бъдат ценен приятел и поддръжник за тях и в много случаи да имат терапевтичен ефект.

Прочети още →

Третично пушене: Как да защитим децата?

При децата рискът от развитие на респираторни проблеми се увеличава спрямо пасивните пушачи при възрастните.

Прочети още →

Ранен пубертет: какво трябва да знаят родителите?

Ранен пубертет е проявата на някои белези на юношеството - появата на гърди преди 8-годишна възраст при момичетата и увеличаването на тестисите преди 9 години при момчета.

Прочети още →

Идеалното тегло за децата

Определянето на идеалното тегло е персонално за всяко дете. За да се изчисли трябва да се вземат предвид факторите на телесната структура, наследствеността и историята.

Прочети още →

Разграничаване на поведението. Наказание или последствие?

Въпросът за дисциплината е въпрос, който засяга родителите, които всеки ден търсят безопасни и ефективни практики, за да се справят с поведението на децата си по най-добрия начин. Дисциплината е научената способност на човека да приема ограничения и регулации, определени от средата, в която живее.

Прочети още →
Страница 1 от 2
«1 2»

Доставка

Доставката на избраната от вас стока/и се извършва до адрес или до офис на еконт в срок от 3 рабoтни дни, като цената за доставка до офис на спиди е - 4лв, до офис на еконт - 4,50лв, а до точен адрес - 5,50лв. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!