Количка

0 артикула

Категории

Начало За бебето и детето

За бебето и детето

Третично пушене: Как да защитим децата?

При децата рискът от развитие на респираторни проблеми се увеличава спрямо пасивните пушачи при възрастните.

Прочети още →

Ранен пубертет: какво трябва да знаят родителите?

Ранен пубертет е проявата на някои белези на юношеството - появата на гърди преди 8-годишна възраст при момичетата и увеличаването на тестисите преди 9 години при момчета.

Прочети още →

Идеалното тегло за децата

Определянето на идеалното тегло е персонално за всяко дете. За да се изчисли трябва да се вземат предвид факторите на телесната структура, наследствеността и историята.

Прочети още →

Разграничаване на поведението. Наказание или последствие?

Въпросът за дисциплината е въпрос, който засяга родителите, които всеки ден търсят безопасни и ефективни практики, за да се справят с поведението на децата си по най-добрия начин. Дисциплината е научената способност на човека да приема ограничения и регулации, определени от средата, в която живее.

Прочети още →

Жизнено дете или дете с хиперактивност

Хиперактивността и разстройство на дефицита на внимание се отнася до деца, но и възрастни, които се сблъскват с тежки поведенчески и когнитивни затруднения във важни области от живота си, като междуличностни връзки, училище, работа и семейство поради прекомерна двигателна активност, проблеми с поддържането на концентрацията, вниманието и контрола на импулсите.

Прочети още →

Спортът и децата

Може би най-добрият начин да накарате децата си да се насладят на упражнението е да го превърнете в семейно събитие, като давате добър личен пример и насърчавате тяхното участие. Ако накарате детето си да се интересува от доброто си физическо състояние от ранна възраст, увеличавате шансовете физическите упражнения да станат навик за цял живот. 

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»

Доставка

Доставката на избраната от вас стока/и се извършва до адрес или до офис на еконт в срок от 3 рабoтни дни, като цената за доставка до офис на спиди е - 4лв, до офис на еконт - 4,50лв, а до точен адрес - 5,50лв. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!