Количка

0 артикула

Категории

Начало За дома

За дома

Правилна грижа за косата: най-честите проблеми и какво може да направите

Как да поддържате косата си, какви са проблемите, с които се сблъсквате и грижите, които изискват.

Прочети още →

10 прекрасни цветя в саксии за вашия балкон!

Цветята са най-красивата декорация на балкона. Независимо дали имате голям или малък балкон, струва си да имате няколко саксии с цветя през цялата година. Истинските растения ви помагат да поддържате хармония и баланс в пространството. Ако сте жител на голям град, ще знаете, че проблемът с балконите е, че те нямат място за цветни лехи. Затова трябва да намерите саксии за цветя на открито, ако искате да украсите терасата. Но кои цветя са подходящите цветя за вас?

Прочети още →

4 съвета със сода и лимон, които ще превърнат почистването в детска игра!

Почистването на къщата може да бъде труден и отнемащ време процес. Има много случаи, когато търговските перилни препарати или химикали не помагат и са напълно неефективни. Сега можете да се отървете от трудната ситуация, като използвате прости материали, които вече имате в дома си. Тайната е в содата и лимона.

Прочети още →

4 стъпки за поддръжка на бамбуковите мебели преди пролетта

Времето бавно се затопля и все повече се замисляте за идеята да се измъкнете на балкона или градината. Но какво да кажем за онези бамбукови градински мебели, които събират прах в гаража или на верандата? В допълнение към поддръжката на градината научете как да поддържате и мебелите от бамбук в 4 лесни стъпки, за да изглеждат като нови всяка година.

Прочети още →

6 + 1 разкошни растения за сенчестите ъгли на вашия балкон!

Имате ли такъв балкон, който слънцето никога не хваща? Как ще разкрасите дори най-тъмните части на вашата градина? Растенията, обичащи сенчести места са правилното решение! Вие също знаете цветята, на които им трябва слънце, за да цъфтят и градинските дървета, които ще двора превърнат в зелен оазис, но сега ще ви представим и такива, които обичат на сянка.

Прочети още →

Защо не трябва да включвате микровълновата фурна празна

Микровълновите фурни предлагат бързина и ефективност за стопляне на храна и вода. Работата с уреда е доста проста и фурните обикновено осигуряват надеждна услуга, ако потребителят ги използва с някои прости предпазни мерки, включително да не работи с уреда, когато е празен.

Прочети още →

Алуминий или PVC? Кой е победителят при избора на дограма?

Днес ще съпоставим двата доминиращи избора за дограма като сравним плюсовете и минусите, за да определим кой е големият победител - алуминий или PVC.

Прочети още →

12 увивни и катерещи се цветя, идеални за парапета на балкона ви!

Искате ли да скриете старите си парапети? Или търсите лесно решение да разкрасите балкона си за нула време? Тогава увивните цветя за парапети са идеалното решение за вас! Изборът е огромен и ние ви представяме най-доброто за всеки балкон.

Прочети още →

3 лесни и впечатляващи идеи за декорация на леглото

Колко пъти сте се занимавали с декориране на леглото в спалнята си? Предполагаме не много. Декорацията на леглото е изключително лесно и икономично решение, което можете да приложите незабавно към интериора и да го промените радикално.

Прочети още →

Офис в хола: 4 съвета за впечатляващи резултати!

Домашният офис е нарастваща тенденция, последвана от все повече и повече служители. Вместо да работите в кухнята или на дивана, направете приятен офис кът в хола и спечелете самостоятелност и ефективност!

Прочети още →
Страница 1 от 3
«1 2 3»

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!