Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Алергична кашлица при деца: всичко, което трябва да знаете

 

Обикновено кашлица може да се появи, след като детето е преминало през вирус и е причинил дразнене на дихателната лигавица. Това е често срещан симптом, който ако е последван от вирус, е преминал за 4-7 до най-много 10 дни. Но ако се касае за алергична реакция на фона на алергичен ринит или алергична хиперактивност (която може да бъде придружена от бронхит), то наистина иска помощ не само с фармацевтичен, но и с екологичен контрол.

 

Подробна история на детето и семейната история, навици за сън, хранене, спортни занимания и време на хранене са важни за диагностициране на алергична кашлица.

 

Най-честата причина за персистираща кашлица е алергията и изисква пълна диагноза и лечение с пълен УНГ контрол, включително ендоскопия с гъвкав назофарингеален ларингоскоп, така че ако има големи аденоиди, които често са възпалени или алергичен ринит или полипи и подходящо лечение.

 

Предложения от Domved.bg:

 

При стресови ситуации е необходимо да се назначи алерголог и пулмолог за цялостна диагноза и лечение на горните и долните дихателни проблеми.
Разбира се, големите аденоиди или честите тонзилити, когато се комбинират с алергичен ринит и астма, са изключително вредни за ежедневното качество на живот на детето и резултатите от него са видими в училище и всички дейности - тогава детето се нуждае от редовно проследяване, за да вземе решения потенциална хирургия с новите радикални ендоскопски техники. Посланието е, че когато симптом като кашлица продължава, са необходими ранни проверки, за да се избегне злоупотреба с антибиотика и усложнения от белите дробове или носните кухини.

 

Съвет: Защита срещу алергии са средиземноморската диета, спортът, контролът на влажността и правилното отопление, както и обзавеждането на детската стая.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!