Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

6 + 1 предложения за коледна украса на кухнята

 

5 + 1 лесни идеи за коледна украса на кухнята

 

1. Създайте композиция с чинии

 

Всеки дом има чинии за семейни вечери. Какво бихте казали, ако ги използвате за коледна украса на кухнята? Добавете свещи, борови шишарки и панделка и ефектът ще бъде наистина празничен. Можете също така да развихрите фантазията си и да направите уникални комбинации с коледни украси и други кухненски прибори като купи, чаши и различни по големина съдове. Поставете ги в центъра на кухненската маса и ние гарантираме, че тя ще привлече всички погледи.

 

2. Направете коледни буркани

 

Както при чиниите можете да използвате и буркани за коледно декориране на кухнята. Създайте празнични комбинации с клонки от бор, ела или имел и ще получите резултата, който търсите. Можете да бъдете още по-креативни като направите коледни буркани във формата на преспапие или свещник.

 

Предложения от Domved.bg:

 

3. Украсете столовете

 

Стига трапезарията да е прикрепена към вашата кухня, не се колебайте да украсите столовете. Най-икономичният вариант е да вземете големи панделки в празнични цветове и да ги завържете на гърба на всеки стол. Също така на пазара има няколко дизайна празнични калъфи, които покриват и украсяват кухненските ви столове! Изберете тези, които ви подхождат и се пригответе да впечатлите не само с празничните ястия.

 

4. Украсете шкафовете

 

Коледната украса на кухнята преминава на следващото ниво с това предложение. Украсете всеки шкаф с празнични панделки, топки или дори венци и направете вашата кухня да изглежда като от корица на списание. Също така не забравяйте горната част на вашите кухненски шкафове. Използвайте допълнителните гирлянди, останали от декорацията на хола, панделки или дори светлини и ги поставете върху горната част на шкафовете. Гарантираме, че няма да ви се излиза от стаята!

 

5. Сложете масата в центъра

 

Трапезата безспорно е главният герой на Коледа във всеки дом. В такъв случай как може масата да липсва коледната украса на кухнята? В допълнение към декорирането на масата преди празничните ястия, можете просто да я украсите за Коледа, дори и да не се използва. Използвайте красив тишлайфер и създадените от вас декорации с чинийки или буркани в центъра на масата. По този начин ще получите естетически резултат, дори да не чакате гости.

 

СУПЕР ИДЕЯ: Искате нещо допълнително за коледната украса на вашата кухня? Има много търговски достъпни декорации за домакинските уреди в кухнята. Украсете вашия хладилник, фурна и всичко друго, което искате!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Срока за доставка е от 1 до 4 работни дни. Доставките се заплащат съответно : 4лв. при поръчка до офис на спиди, 4,50лв. при поръчка до офис на еконт и 5лв. при поръчка до точен адрес. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!