Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

4 умни идеи за малки бани с душ!

4 умни идеи за малки бани с душ!

 

На пазара има много видове душове и ще ви е необходим малко помощ, за да изберете този, който най-добре отговаря на вашата баня. Нека да видим интересни алтернативи за малки бани с душ!

 

Практични идеи за малки бани с душ

 

1. Вграден душ със стъклена врата

 

Вграденият душ е красива идея за всяка баня със стил. Има 3 основни причини, които правят вградения душ като идеално решение за малки бани.

 

Първата е, че е дискретен. Душът е разположен в ъгъл на банята, без да пречи на инсталирането на други санитарни изделия.

 

Втората причина е, че може да бъде инсталиран за кратко време.

 

Третата причина е, че е икономична. За да разбера как варират цените, имайте предвид, че в много случаи душът се инсталира безплатно, ако направите цялостен ремонт на банята.

 

Към тези предимства сега добавете дискретна стъклена врата, отваряща се или плъзгаща се. Каква е ползата за вас? Но разбира се, запазва пода на вашата баня сух, когато вземате душ и мопа вече не ви е нужен.

 

2. Открит вграден душ

 

Можете да се насладите на предимствата на вградения душ, но с още повече свобода! Особено, ако вашата баня има правилния наклон и плочките на вашата баня са водоустойчиви, това решение е идеално за вас.

 

Откритият вграден душ придава унифициран стил на вашата баня, което го прави да изглежда още по-голям. Освен това позволява на самия душ да съхне по-бързо, като същевременно ви спестява разходите за врата и нейното поставяне. И накрая, можете да поставите малка седалка от плочки под душа за сядане или като поставка за тоалетни принадлежности.

 

 

3. Душ със завеса

 

По-класически вариант за малки бани с душ е този със завесата. Завесата е една от най-полезните идеи за малки бани с душове.

 

Първо, има минимални разходи за покупка и монтаж и може да бъде монтирана без помощ. Днес всеки магазин за домашни уреди може да ви предостави завеса за баня и нейните аксесоари.

 

Второ, може да бъде заменяна толкова често, колкото искате, именно поради ниската цена. Какво означава това за вас? Че ако се отегчите от външния вид на вашата баня, можете да промените завесата за душ и да й придадете друг стил.

 

Трето, поддръжката ѝ е много проста, тъй като може да се пере и в пералнята.

 

Четвърто, можете да я дръпнете по всяко време. По този начин вашият душ се разкрива и пространството изглежда по-голямо.

 

И накрая, имайте предвид, че завесата се мокри често, в резултат на което тя задържа влагата и има опасност от развитие на мухъл. Така че трябва да се проветрява ежедневно.

 

4. Душ кабина с прозрачен корпус

 

Една душ кабина е напълно водонепроницаема, така че плочките на вашата баня ще остават винаги сухи. Монтирайте я и ще може да чистите банята си само когато имате време и настроение!

 

Това е вариантът с най-голяма издръжливост, така че няма да е необходимо да го променяте поради износване през следващите години.

 

Естетично нещата са още по-добри. Това е така, защото кристалният корпус придава на банята усещане за лукс.

 

 

Като допълнително предимство за душовете, помислете, че ако имате прозорец зад кабината, естествената светлина ще се разсейва красиво в пространството, благодарение на прозрачния корпус.

 

Ако трябва да се спрем на някои недостатъци на душ кабината за баня, първо ще споменем цената. Както за сглобяването, така и за монтажа, кабината ще ви струва повече от останалите опции. Разбира се, това се компенсира от дълготрайността и доброто качество, което може да предложи.

 

И все пак, колкото и луксозна да е кабината, не забравяйте, че това е малко и затворено пространство - нещо, което може да не се хареса на всички. Най-важното е да се отпуснете под душа си и да не стресите!

 

Надяваме се да намерите решение, което да пасне на вашата баня. Всяко от горните предложения обещава да надгради вашето пространство и да го направи да изглежда по-голямо, точно както искате! Разбира се, винаги можете да се посъветвате и с продавач-консултантите в избрания от вас магазин, особено за съотношението цена-качество.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Срока за доставка е от 1 до 6 работни дни. Доставките се заплащат съответно : 4,80лв. при поръчка до офис на спиди, 4,80лв. при поръчка до офис на еконт и 6лв. при поръчка до точен адрес. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!