Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Стикери за плочки: Икономично решение за впечатляващи резултати!

 

Няколко идеи за всяко помещение

 

Подмяната на плочките в банята и кухнята е плашеща задача, която отнема време и пари. Избирайки този начин, вие си осигурявате релаксиращо и евтино решение за вашето помещение. Освен това, в сравнение с други решения, прилагането им може да се извърши в рамките на минути и не изисква технически познания.

 

Кухня

 

Подмяната на плочки във вашата кухня никога не е била по-лесна! Решете стила, който искате да придадете на пространството и го преобразете! От традиционните тухлички до модерните многоъгълни плочки, изборът е безкраен!

 

Баня

 

По подобен начин и в банята можете да създадете оригинални комбинации на пода, стената и дори огледалото!

 

Предложения от Domved.bg:

 

Под

 

Вашият под никога няма да бъде по-уникален! Изберете модели в живи цветове и дизайни, ако декорът на стаята позволява.

 

Можете също да изберете да залепите върху фугите на плочките вместо вместо върху самите плочки.

 

Декорация на дома

 

Дайте воля на въображението си и се възползвайте от стикерите за плочки, за да създадете уникални произведения у дома. Украсете в камината си, направете своя собствена маса и декорирайте стълбите във вашия дом. Гарантираме, че ще впечатлите и най-взискателните гости.

 

Надяваме се да ви помогнем да намерите идеи за декорация със стикери за плочки във вашия дом.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!