Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Коледна украса за дома, която ще ви потопи в празнично настроение!

 

Когато нямате голяма къща за украса на жива елха или не искате да следвате установения стандарт, само няколко елемента са достатъчни, за да украсите дома си в духа на Коледа. Също така, следващите идеи са подходящи, ако искате да поддържате стилно декориран дом без много претрупване. Коледната украса на дома може дори да бъде мъничък декоративен елемент на масата без да е необходимо преувеличение.

 

6 идеи за прекрасна коледна украса на дома!

 

1. Поставете лампички навсякъде

 

Не може коледна украса на дома без светлини. Светлините са най-важният знак, че някой е украсил. Поради факта, че мигат, те стават видими отдалеч. Не е необходимо обаче да поставяте коледни светлини само на елхата. Можете да поставите лампички, честно казано, навсякъде в къщата. Мнозина ги слагат на масата на телевизора или в стъклени контейнери. Оригинална идея обаче е да ги поставите около балконските си врати. Независимо дали с гирлянд или не, те ще създадат приятна атмосфера. Можете да ги запазите през цялата година, тъй като те осигуряват нежна светлина, идеална за релакс.

 

2. Използвайте свещи за романтично настроение

 

Светлината дори на обикновена свещ създава романтична атмосфера на дадено място. Ако искате коледната украса на дома ви да е проста и изчистена, тогава поставете свещи върху чиния. Добавете елхови клонки, шишарки, сушени плодове или всякакви декорации, които смятате за подходящи и ги поставете на масата. Веднага домът ви ще грейне празнично без много усилия.

 

3. Поставете различни декорации във всяко кътче

 

Ако харесвате декорации "Направи си сам", има много идеи за коледни украси с борови шишарки или свещи, които можете да направите. Те са много лесни и в същото време придават вашия личен почирк на коледната украса в дома! Ако нямате такива, на пазара има много малки и големи декорации, които можете да поставите където искате. От фоайето до нощното шкафче и от кухнята до перваза на прозореца можете да добавите коледен елемент за завършване на украсата. Особено ако искате да създадете дискретна коледна сцена, купете малки украшения с елхи, канела или фенер.

 

Предложения от Domved.bg:

 

4. Не пренебрегвайте останалите стаи

 

Истината е, че коледният декор за дома обикновено се ограничава само до хола. Това е зона, която е лесно видима за нашите гости. Но защо да не украсите и останалите стаи? Разбира се, не е нужно да имате елха навсякъде, но лампичките или красивата коледна украса са достатъчни, за да внесете духа на Коледа в цялата къща. Например може да украсите леглата си с празнични чаршафи или да добавите коледни възглавници.

 

5. Украсете с ексцентричен гирлянд

 

Искате ли традиционна и богата коледна украса? Такава коледна украса за дома определено трябва да включва гирлянд. Независимо дали е с истински или изкуствени материали, гирляндът със сигурност ще привлече вниманието на малки и големи. Поставете го върху или около вашата камина. Ако нямате камина, окачете го по стълбите или на стената на хола си. Освен това, ако стената или вратата на къщата ви създават арка, използвайте я, за да поставите гирлянда там.

 

6. Поставете подаръците под елхата

 

Може да е малко рано да купувате подаръци за любимите си хора още отсега. Подаръците под коледното дърво обаче са чудесна идея за допълване на коледната украса на вашия дом. За момента всъщност не е нужно да ги купувате, а да опаковате в красива празнична хартия различни по големина празни кутии, които вероятно имате вкъщи. Но се уверете, че съответстват на цвета с останалата част от декорацията. Особено ако използвате различни хартии, това определено ще развълнува малки и големи!

 

Надяваме се, че сме ви помогнали с коледната украса на вашия дом и сме ви вдъхновили да създадете своя собствена! 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Поради отпуска сайтът няма да обработва и изпраща поръчки в периода 01.08 до 09.08. Всички поръчки направени през този период ще бъдат изпратени от 10.08 до 13.08. Ако желаете да откажете направена от вас поръчка може да ни пишете на e-mail : admin@domved.bg или в messenger чат формата на сайта.