Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

5 + 1 причини да започнете персонални тренировки

 

Идвайки време за бански, се сещаме за всички онези дни, когато хапвахме повече и започваме да се депресираме. Грешка!

 

Ами ако хапнем малко повече? Ключът към това да сте здрави и щастливи не е в екстремните решения, а в страха от вината. Същността е в търсенето на хранителни и фитнес програми, които ще ви накарат да се чувствате добре в кожата си и в същото време ще ви осигурят благосъстояние и радост.

 

И така, опитвайки много различни начини за тренировки без особен успех, ние ви предлагаме да започнете персонални тренировки и ще ви споделим основните причини за това.

 

1. Персоналните тренировки ви учат да бъдете дисциплинирани.

 

Ако ви е много трудно последователно да следвате програма за тренировки и да бъдете посветени на нея, тогава персоналните тренировки ще ви помогнат много. Синхронизирането на вашата програма с инструктора, който ще ви тренира, няма да ви остави много място да намерите извинения, за да избегнете тренировките. В резултат на това, ако не се откажете в началото, ще имате последователен седмичен график и ще се радвате да наблюдавате промените в тялото си.

 

2. Програмата е съобразена с вашите лични нужди.

 

Колкото и лесно за разбиране да е, не е логично всички хора да следват една и съща програма за тренировки и да имат едни и същи сили и издръжливост. Например, този, който никога не е спортувал през живота си, не може да вдигне същата тежест като този, който „се топи“ във фитнес залата с месеци или години. Личният треньор ще адаптира програмата всеки ден към вас, като взема предвид различни параметри, привилегия, която за съжаление не се предлага в обикновения абонамент за фитнес зала.

 

3. Персоналните тренировки повишават увереността ви.

 

С фитнеса ще започнете да се чувствате по-добре и по-комфортно в тялото си и това естествено ще започне да се проявява и във външния ви вид с течение на времето. Чрез персоналните тренировки си поставяте цели, които тестват вашите силни страни и всеки път, когато постигнете нещо ново, се чувствате още по-готови да се изправите пред нови предизвикателства, пълни с увереност.

 

Предложения от Domved.bg:

 

4. Вниманието на треньора се фокусира върху контузиите или заболяванията на всеки отделен човек.

 

За съжаление, минали контузии или хронични заболявания, като диабет, може да ни ограничат в определени области от ежедневието ни, включително рутинни упражнения. Ако сте в процес на възстановяване, персоналните тренировки може да ви помогнат да подобрите физическото си здраве чрез специално разработени упражнения, които ще се съсредоточат върху конкретния проблем, с който се справяте.

 

5. Рискът от нараняване по време на тренировка е силно намален.

 

Когато се тренирате самостоятелно, особено ако сте неопитни, има сериозна вероятност да направите грешки, които намаляват ефективността на цялата тренировка и могат да доведат до сериозни контузии и наранявания. Напротив, чрез персоналните тренировки се осигурява пълен контрол и надзор по време на цялото упражнение, така че те да се извършват правилно и ефиктивно.

 

6. Личният треньор може да стане ваш личен ментор.

 

Ако имате затруднения с упражненията и храненето, вашият личен треньор, учейки ви, ще бъде в състояние да ви даде правилните съвети относно пълния набор от фактори, свързани с тялото ви и не само. Постепенно между вас и треньора се развива личен контакт, който се основава на поставянето на цели и ефективната комуникация. Никой друг не може да разбере нуждата ви да се чувствате добре в тялото си повече от личния ви треньор.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!