Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

3 лесни и впечатляващи идеи за декорация на леглото

 

Как да впечатлите с декорация на леглото?

 

Първо извадете всички спални комплекти, одеяла и шалтета, с които разполагате, и направете оригинални цветови комбинации. След това приберете така създадените комбинации в гардероба си. По този начин ще получите различен стил в стаята си всеки път, когато сменяте чаршафите.

 

Освен това погледнете какво ви липсва, за да завършите декорацията, за която сте мечтали за вашето легло, и го вземете.

 

Върху кое трябва да се съсредоточите?

 

Основните неща, за които трябва да внимавате декорирането на леглото, са тъканите, платовете и цветовете.

 

Предложения от Domved.bg:

 

1. Наслагвай, наслагвай, наслагвай...

 

Професионалните декоратори впечатляват, използвайки правилни, прости елементи. Един от най-важните е добавянето на много слоеве от различни платове върху леглото. Дори през летните месеци не се ограничавайте само с чаршафите.

 

Поставяйки красиво одеяло върху лек плат в края на леглото, вие създавате модерен и ненатрапчив стил в спалнята си. През зимата комбинирайте с още по-меки и по-топли материи, които ще добавите върху одеялото за легло, от което няма да ви се става.

 

Също така експериментирайте с шарки и правете комбинациите, които харесвате. Чувствайте се свободни да комбинирате точки с райета или геометрични шарки и ще имате фантастични резултати.

 

2. Възглавниците никога не са достатъчни

 

Многото възглавници на леглото бяха нещо, което сме виждали само в американските филми досега. Въпреки това, поставяйки няколко допълнителни възглавници в леглото си, го правите ненадминато и създавате релаксираща и топла атмосфера. За стилен ефект изберете калъфки за възглавници в различни цветове, които да съответстват на останалата част от спалното бельо.

 

Също така, за допълнителен ефект изберете възглавници, изработени от изключително мека или пухкава мателия за още по-голямо впечатление (напр. плетени, изкуствена вълна, кадифе или дори джинсов плат). Накрая можете сами да направите възглавниците, които искате, ако не ги откриете на пазара.

 

3. Изразете вашата индивидуалност

 

Без значение колко списания с идеи ще прегледате, ако ги приложите в спалнята си, може да не изглеждат толкова добре, колкото на снимките. Добавете елементи, които ви изразяват в цветове, материи и шарки и ще получите уникален резултат!

 

Смело добавете допълнителни елементи около леглото като светлини, растения, картини или дори украсете тавана над леглото си с платове и тюл. Освен това можете да се възползвате от таблото на леглото и да го украсите в еднакви цветни тонове, за да го съчетаете с останалите мебели в спалнята.

 

Надяваме се, че сме ви вдъхновили да освежите декорацията в спалнята си.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!