Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Кой тип масаж е подходящ за вас?

 

Ако сте решили да направите този подарък за себе си, ние ще ви помогнем да изберете вида масаж, който ще ви подхожда най-много! Някои харесват спортен масаж, други предпочитат такъв, който отпуска мускулите, докато трети обичат терапевтичния.

 

Кой тип масаж е подходящ за вас?

 

1. Релаксиращ масаж

 

Няма по-добър начин да се отпуснете и премахнете натрупаната умора и напрежение от релаксиращ масаж. В края на краищата, такова е и наименованието му! Този тип масаж се прави на цялото тяло, като отпуска уморените мускули, възстановяват еластичността им и същевременно подобряват притока на кръв. Ако се чувствате уморени или стресирани, този масаж ще ви помогне да възстановите загубеното си благосъстояние и да се подмладите!

 

2. Спортен масаж 

 

За да бъдем честни, този терапевтичен масаж е особено подходящ за хора, които се занимават със спорт или за хора с повишена физическа активност. Ако принадлежите към тази категория хора, спортният масаж ще ви помогне да отговорите на изискванията на вашата програма. Ако това не е така, тогава не бихме го препоръчали. Масажът в този случай е много по-дълбок и основната му цел е премахване на мускулното напрежение и елиминирането на млечната киселина, причинена от усилените тренировки и упражнения.

 

Предложения от Domved.bg:

 

3. Лечебен масаж

 

Лечебният или още наричан терапевтичен масаж, въпреки че в някои случаи значително прилича на релаксиращия, се препоръчва главно за хора, страдащи от хронични състояния и заболявания, които могат да засегнат различни области на тялото. Заслужава да се отбележи, че този тип масаж спомага за забавяне на сърдечната честота и понижаване на кръвното налягане. Самият масаж се извършва с много нежни и бавни движения при пълен контакт и постоянен ритъм, което води до успокояване на пациента.

 

4. Целулитен или масаж за отслабване

 

Както можете да се досетите, този масаж е главно за жени. Ако досега не сте знаели, целулитът се дължи на неравномерното разпределение на мазнините в тялото ни, съчетано със задържане на течности в съединителната тъкан. Тук масажът е успокоителен и основната му цел е да ви отърве от лошата текстура и външния вид на кожата. Така че, ако имате проблем с целулита, ползата е двойна от този тип масаж: край с целулита и релаксиращо удоволствие!

 

5. Рефлексология

 

Рефлексологията, известна още като масаж на краката, има за цел да активира „самолекуващите” сили на нашето тяло. Масажистът чрез специални манипулации и натиск има за цел да „отблокира“ онези части от нашето тяло, които страдат, така че кръвта да циркулира по-бързо в тялото ни и да се освободи скритата ни енергия!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!