Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Офис в хола: 4 съвета за впечатляващи резултати!

 

Домашният офис трябва да бъде безличен и прибран в един ъгъл. Преместете офиса в хола и го интегрирайте в цялостния декор на пространството! По-долу ще ви покажем най-успешните случаи да си направите офис в хола, който ще привлича погледите!

 

1. Вашите офис мебели не трябва да бъдат fancy!

 

За да създадете удобен офис в хола, мебелите, които трябва да изберете, не трябва да са внушителни и скъпи. Ако нямате офис, изберете мебели, които ще ви подхождат и ще ви служат по време на работа. В противен случай използвайте мебелите от офиса, който вече имате и ги включете с малки трикове в интериора.

 

2. Изберете подходящо място

 

За да направите идеалния офис в хола, изберете място, което има естествена светлина, но и със сянка, ако е необходимо. В идеалния случай би било най-добре да не се забивате на място, което няма прозорец в близост. Естествената светлина и адекватната вентилация повишават вашата ефективност и апетита ви за работа!

 

Предложения от Domved.bg:

 

3. Сложете вашия личен стил

 

Възползвайте се от факта, че имате офис в хола и го украсете както желаете, без ограничения. Поставете любимото си растение, снимки и декорации, които искате, и създайте уютно място за вашата работа. Също така, създайте цялостната офисна организация точно както ви е удобна!

 

4. "Шефският" стол

 

Офис столът е голяма работа. Не трябва да е удобен дивана, но не трябва и да натоварва кръста ви. Изберете офис стол, който ще отговаря на тялото ви и ще създаде правилна стойка, докато работите.

Столът не е необходимо да е специално предназначен за писане. Можете да използвате стол от вашата всекидневна или кухня, стига да ви е удобен.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!