Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Колаген: Зимният еликсир на здравето и красотата!

 

Как колагенът може да ви помогне?

 

За да останем здрави през зимата се нуждаем от една ябълка и течен колаген за пиене (колкото един шот) всеки ден! Мускулно-скелетните проблеми, болките в ставите, крампите, спазмите и болките в гърба се изострят през зимата от умората и дългите часове седене в офиса. В допълнение към упражненията и често използваните лекарства - особено нестероидните противовъзпалителни средства, приемани за болка - ние имаме допълнителен съюзник от наша страна, който за разлика от лекарствата няма странични ефекти.

 

Предложения от Domved.bg:

 

Какво представлява течният колаген за пиене и за какво се прилага?

 

Пиенето на колаген укрепва ставите, хрущялите и костите. Той също така предпазва мускулно-скелетната система от наранявания. Благоприятният ефект на течния колаген върху здравето на опорно-двигателния апарат бързо го превърна в задължителна хранителна добавка за жени и мъже, независимо от възрастта и начина на живот. При спортуващите хора пиенето на колаген укрепва ставите, които са поразени от травми и дегенеративни увреждания. За мъжете, работещи тежка работа и жените, които работят безкрайни часове пред компютър, пиенето на колаген предпазва ставите и гръбначния стълб, помагайки да се избегнат всички съвременни офисни синдроми - от цервикалния и шийния канал до i-синдромът на gadgets. При жени, които са изложени на по-голям риск от мускулно-скелетни проблеми, тъй като имат деликатен скелет, пиенето на колаген се оказва истинско лекарство на природата. Освен това ги предпазва от остеопороза.

 

Не трябва да забравяме, че в България всяка трета жена и всеки пети мъж над 50 години страдат от чупливи кости. След менопаузата делът на жените, страдащи от остеоартрит на коляното и остеопороза, нараства бързо с възрастта и достига 80%. Течният колаген като част от здравословната диета - консумирайки три порции млечни продукти на ден за достатъчен прием на калций - може да поддържа скелета силен, замествайки биологичната загуба на колаген от ставите, хрущялите и костите.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!