Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

З причини да тренирате вкъщи

 

Персоналните тренировки са особено популярни през последните години по много причини. На първо място цените както за индивидуални, така и за групови програми рязко паднаха откакто се появиха. И така, докато започнаха в началото като вид луксозна тренировка, сега са предпочитани от различна аудитория. В тази статия ще ви покажем най-важните предимства, които може да предложи персоналната тренировка.

 

Защо да провеждате персоналните си тренировки вкъщи?

 

1. Не е необходимо да се местите и на една педя.

 

Умората е една от основните причини, поради които постоянно отменяме посещенията във фитнес залата. Ако работите по цял ден далеч от дома си, може би последното нещо, което искате да направите, е да шофирате отново или да вземете уредите за някои тренировки. В този случай персоналната тренировка у дома може да бъде вашето решение. Не е нужно да губите повече време, тъй като треньорът идва в дома ви. Освен това, след като приключите с тренировката и сте труп, няма да е необходимо да се криете, за да се приберете. Отваряйки вратата, за да изпратите треньора, можете да се насладите на релаксираща вана! Толкова просто, лесно и бързо!

 

Предложения от Domved.bg:

 

2. Избягвате струпването във фитнес залата.

 

И самата мисъл, че трябва да изчакате 10 минути за 20-минутна тренировка на пътеката за бягане, може да ви паникьоса. Ако работата ви приключва късно следобед, определено ще трябва да отидете във фитнеса в час пик. Освен загубата на време, целият шум и чакането не само няма да ви помогнат да го облекчите, а ще доведат до още повече напрежение и раздразнение. Нека не коментираме факта, че никой във фитнеса няма да се грижи за вас. Вместо това, когато правите персонални тренировки у дома или другаде, цялото внимание е върху вас. Това, разбира се, означава още по-добри резултати!

 

3. Намирате се във вашето лично пространство.

 

Това предимство е много пряко свързано с първото. Когато сте у дома, не трябва да правите нищо, освен да облечете екипа си и да изчакате личния си треньор. Няма значение дали някой се интересува от вас или колко сте перфектни, у дома се чувствате различно. Във фитнес залата, колкото и да ви е приятно, винаги ще се чувствате малко неудобно, ако не сте в топ форма или ако не сте успели да измиете косата си.

 

Това са само няколко от многото предимства, които персоналната тренировка у дома може да ви предложи. Ако не сте пробвали още, горещо ви препоръчваме!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Срока за доставка е от 1 до 4 работни дни. Доставките се заплащат съответно : 4лв. при поръчка до офис на спиди, 4,50лв. при поръчка до офис на еконт и 5лв. при поръчка до точен адрес. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!