Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

5 празнични идеи за коледна декорация на балкона

 

Топ 5 съвети за коледна декорация на балкона

 

С прости материали, предлагани на пазара всеки празничен сезон, можете да имате стилен и елегантен резултат.

 

1. Гирлянди и светлини

 

Няма нужда от преувеличение в коледната балконска украса, за да получите добри резултати. Можете да изберете цвета, който харесвате за коледните светлини. От топло жълто или мразовито бяло до цветове като розово и червено, изборът е безкраен. Със сигурност най-безопасния и добър вариант е да си купите топли жълти светлини, които ще придадат приятна нотка при гледане на вашия балкон.

 

Същото важи и за гирляндите. Цветовете, в които се предлагат, са безкрайни и трябва да внимавате как ги комбинирате със лампичките. За да не „привлечем” негативните погледи на съседите, отново бихме предложили по-шикозния вариант, който е гъста зелена гирлянда в цвят на ела. Този избор е уникален за каквато и светлина да изберете, но особено му подхожда жълтият топъл нюанс.

 

Внимателно увийте гирляндите около парапетите като спирала. Можете да ги закрепите с канап за по-стабилни резултати. Препоръчително е да ги разположите равномерно по протежението на балкона без пропуски или излишък. След това по същия начин поставете светлините и ги закрепете около гирлянда с панделки или конец. Избраните от вас светлини не трябва да бъдат на открито, за да избегнете риска от токов удар, предизвикан от влажността или дъжда.

 

Винаги можете да получите по-ефектни резултати с цветни комбинации като цикламени гирлянди и бели светлини или обратното. В този случай обаче вашият балкон не е необходимо да бъде украсен с нищо повече, тъй като това може да доведе до хаотичен ефект.

 

2. Саксии и коледни дръвчета

 

Ако имате "зелен" балкон, не се колебайте да включите растенията в коледната декорация. Кой каза, че коледните елхи са само за вътрешна украса? Можете да поставите светлини и украси върху клонките на дърветата и да ги превърнете в коледни или да украсите саксиите!

 

Това е добър вариант, дори ако нямате място за елха. Можете да направите уникални коледни аранжировки със сукулентни или обикновени растения, като използвате панделки и цветове.

 

Предложения от Domved.bg:

 

3. Коледни топки

 

Коледните топки са нещо, с което свързваме интериорния дизайн и особено елхата. Напоследък обаче онези, които приспособяват празничните топки към декорацията на открито, се увеличават, защото именно топките добавят оригинален щрих. Независимо дали ще ги окачите на гирлянда или ще създадете външна композиция с клонки и венци, вие със сигурност ще привлечете вниманието на околните и те ще ви копират. Всичко, на което трябва да обърнете внимание, е да не правите интензивни комбинации от цветове.

 

4. Шишарки и клонки

 

Какво по-забавно от добавянето на естествени елементи към външната коледна украса! Шишарките от бор са материал №1 за всяка празнична украса и пренасят гората в дома ви. Създайте уникални декорации от борови шишарки, свещи, клони и саксии с цветя. Със сигурност комбинациите са безкрайни и лесни! Независимо дали ще ги окачите като украшение или ще ги поставите върху гирлянда, резултатът ще бъде топъл и ефектен!

 

5. Коледни венци

 

Коледните венци са нещо, което използваме само на врати и прозорци, но защо не и на балкона? Коледните идеи, които можете да създадете, са наистина безкрайни. За да не се объркате, изберете да направите венец, който ще съответства на цветовете на останалата част от външната украса и просто го поддържайте! 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Срока за доставка е от 1 до 4 работни дни. Доставките се заплащат съответно : 4лв. при поръчка до офис на спиди, 4,50лв. при поръчка до офис на еконт и 5лв. при поръчка до точен адрес. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!