Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Грипът при децата: Победете го с 4 природни лека

 

Лекарствата, които мама и татко приемат, когато се разболеят от грип, не са вариант за нашите малки приятели. За тях има 4 прости рецепти против грип от майката-природа.

 

1. Защо всички предпочитат мед?

 

Да - мед! Разбира се, качествен чист мед без примеси. Дайте на детето си лъжица преди лягане - ако е на една или повече години - и това ще успокои кашлицата и болката в гърлото и ще му помогне да спи... сладко.

 

2. Няма друга като пилешката супа

 

Бабите, които имаха класическата рецепта за пилешка супа за грип и настинка, знаеха нещо. Забележете, пилешката супа има противовъзпалителни свойства, съдържа съставка, наречена карнозин и „изгражда“ добра имунна система, която предпазва от грип и настинки. Когато се яде топла, омекотява и успокоява гърлото на детето и е богато на хранителни стойности. С апетита идва лечението!

 

Предложения от Domved.bg:

 

3. В прегръдките на Морфей

 

Борбата с настинките или вирусите е много силна за тялото на малко дете, а дълбокият сън е най-доброто оръжие за възстановяване на силата и енергияна и презареждане на батериите. Колкото повече вашето дете спи през нощта и следобед, толкова по-лесно ще се възстанови от грипа.

 

4. Уф, дишай

 

Нищо не носи повече дискомфорт на детето от запушения нос. А когато не помагат носните кърпички, помага изотоничния разтвор от 100% естествена морска вода с висока чистота, която декомпресира носа, премахва слузта и предпазва от възпаления. Той е идеален за бебета на 6 месеца, деца и възрастни и най-добре е да го вземете от фармацевта си още днес, за да бъдете подготвени, ако хремата атакува.

 

Нека природата направи своята магия, за да не позволи грипът да държи детето в леглото през есента. Защото играта и грижите имат ли сезон?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Доставка

Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение и невъзможността за зареждане на голяма част от стоките в сайта domved.bg, преустановяваме работа временно до изтичане на срока за извънредна ситуация в страната.  

 

Изпращане на пратки

Единствено продуктите от първа необходимост в сайта ни като дезинфектанти и маски ще бъдат изпращани при наличност на продукта! Моля считайте всичките поръчки, направени след 13.03.2020г. до днес с изключение на поръчките за дезинфектанти/маски за отказани! Извиняваме се за причиненото неудобство!